Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008

Κορμός

Κορμός

Υλικά:

320γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου
300γρ. καρύδια χονδροκομμένα
250γρ. βούτυρο αγελαδινό
3 αυγά
2 κουταλίες γεμάτες κακάο
200γρ. άχνη

Εκτέλεση:

Χτυπάω πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτω το κακάο τα καρύδια και τα μπισκότασε μικρά κομμάτια. Τυλίγω το μείγμα σ' ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο πλάθοντάς το σε σχήμα κορμού και το τοποθετώ στην κατάψηξη 1 ώρα πρίν το σερβίρισμα.
Σερβίρεται με γαλλικό καφέ ή με δυνατό λικέρ όπως το Vieille liqueur de Châtaignes.
Απολαύστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: