Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008

Μανιταρόπιτα

Μανιταρόπιττα

Υλικά:

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
600 γρ. μανιτάρια πλυμένα κ κομμένα
400 γρ. λαδοτύρι τριμμένο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά σ’ ένα βαθύ μπολ. Βάζω το μείγμα μου σ’ ένα ταψάκι και το ψήνω στους 200 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά περίπου.
Συνοδεύστε το μ' ένα αυστραλέζικο Merlot Hardy's.

Δεν υπάρχουν σχόλια: